BIO

1. BIOEFFECT EGF SERUM

250.00 лв.

BIOEFFECT EGF Serum е нов революционен продукт за грижа за кожата, разработен на основата на медицински изследвания и последните открития при биотехнологиите. Той съдържа EGF клетъчни активатори, които стимулират обновяването на кожните клетки, в резултат на което видът и тенът на лицето придобиват по-здрав и младежки вид.

BIOEFFECT EGF Serum съдържа девет съставки, които са необходими за поддържането и стимулирането на естествената функция на EGF клетъчните активатори. Без консерванти, ароматизатори или добавки, както и непознати алергени.

EGF клетъчните активатори, които са използвани в BIOEFFECT EGF Serum са произведени по уникална генетична технология, при която активаторите се произвеждат вътре в ечемичните зърна с помощта на възобновяема геотермална енергия. Тази екологична технология прави възможно използването на чист и по-активен клетъчен активатор в BIOEFFECT EGF Serum, отколкото други продукти за грижа за кожата.

BIOEFFECT EGF Serum е подходящ за всички типове кожа.

2. BIOEFFECT EGF DAY SERUM

255.00 лв.

BIOEFFECT® EGF DAY SERUM е нов серум против стареене, който осигурява множество благоприятни въздействия при дневна употреба. Той възстановява необходимото равнище на влажност на кожата и придава гладък завършек, който е изключително подходящ за нанасяне на грим.

BIOEFFECT EGF DAY SERUM съдържа EGF (епидермален фактор на растежа), клетъчен активатор, който засилва естествената способност на кожата да се възстановява. През 1986 г., д-р Стенли Коен получава Нобелова награда за Медицина, по повод откриването на EGF активатора.

3. BIOEFFECT DAYTIME

125.00 лв.

Подхранващ дневен крем. Удължава действието на BIOEFFECT EGF SERUM.

BIOEFFECT DAYTIME е подхранващ и ефективен дневен крем против стареене. Съдържа EGF клетъчен активатор, който се синтезира по естествен път в човешката кожа, където задейства биологични процеси, свързани с поддържането на сияйния вид на кожата.

4. BIOEFFECT DAYTIME RICH

125.00 лв.

Подхранващ дневен крем. Удължава действието на BIOEFFECT EGF SERUM

BIOEFFECT DAYTIME – Подхранващ дневен крем за подобряване вида на кожата.

Най-често задаваният въпрос от хилядите фенове на исландския феномен за грижа за кожата, BIOEFFECT EGF Serum, е какъв продукт да използват през деня, който в същото време да осигурява максимален ефект от серума. Сега с голяма увереност отговаряме на въпроса- BIOEFFECT DAYTIME – подхранващ дневен крем, специално разработен като ефикасен допълващ продукт на BIOEFFECT EGF Serum.

5. BIOEFFECT EGF EYE SERUM

155.00 лв.

EGF EYE SERUM – ЖИВОТ В АМПУЛА

Околоочен EGF серум на BIOEFFECT — освежаващ околоочен серум срещу застаряване с клетъчен активатор EGF (eпидермален фактор на растежа).

Околоочният EGF серум на BIOEFFECT е с мощна и освежаваща формула срещу застаряване, която клинично доказано намалява появяването на фини линии и бръчки, както и подпухналостта под очите.

Серумът се предлага в иновативна и модерна ампула, която гарантира сигурността на ценните клетъчни активатори, които се съдържат в продукта и се нанася през рол-он топче, което оставя приятно и охлаждащо усещане.

6. BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT

500.00 лв.

Бъдещето на грижата за кожата е сега.

Клетъчните активатори в BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT са сигнални молекули, които се съдържат в човешката кожа. Те препращат съобщения от клетка до клетка, за да се повиши клетъчната активност и обновяване. Въпреки че са естествени за човешката кожа, клетъчните активатори на BIOEFFECT са извлечени от растения, за да може да се осигури тяхната чистота. До сега те са били произвеждани в бактерии или животински клетки.

7. BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR

90.00 лв.

НЕЖНО ДОКОСВАНЕ ОТ ВУЛКАНИЧНА ЛАВА

Вулканичният ексфолиант за лице BIOEFFECT ® VOLCANICEXFOLIATOR е почистващ ексфолиант за лице, който съдържа исландска вулканична лава с микро кристали, която почиства дълбоко кожата и я прави по-гладка, мека и освежена.

8. BIOEFFECT BODY INTENSIVE

190.00 лв.

Защото вашето тяло също заслужава BIOEFFECT.

BIOEFFECT BODY INTENSIVE е изключително мощен съвременен продукт за грижа за кожата, съдържащ клетъчен активатор EGF. Този интензивен серум за цялото тяло е научно доказано средство, предназначено да ускори обновяването на кожните клетки и да подобри вида на повяхналата кожа.