Ново

МИКРОНИДЛИНГ, МИКРОИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ ИЛИ MICRONEEDLES

Нов метод унищожаващ повърхностните бръчки,пигментации и белези от акне.

Нежна революция в методите против стареенето

Ефективни резултати.

Стягане на кожата и сияен тен

Кожната повърхност се пробожда с микро игли, които се движат толкова бързо, че метода е нетравматичен. Третира се повърхността до 1мм дълбочина.Според нуждата се добавя определен вид мезотерапия –хегалуронова киселина, витамини, лифтинг коктейл, биоревитализация, за хипер питментации и акне !

Стимулира се синтеза на колаген Клетките започват да се обновяват бързо.Стяга се кожата и съединителната тъкан.Увеличава се кръвообращението което води до активиране на собствените механизми за възстановяване.

Подмладяването на кожата е факт,който ще установите бързо! След процедурата, лицето е зачервенено, но до няколко часа се възстановява.Нужно е да се няколко дни.Препоръчват се между 4-6 процедури, в зависимост от проблема

ТРЕТИРАТ СЕ:

- лице

- шия

- деколте

- околоочен контур

ПРИ КАКВИ СЪСТОЯНИЯ СЕ ПРИЛАГА:

- повърхностни бръчки

- белези от акне

- пигментации

- стрии

Високи резултати!

Бързо възстановяване.

Без рискове и нежелани реакции.

Тази процедура не заменя дермалните филъри, мезоконците и мезотерапиите, които се инжектират от 1мм – 4мм дълбочина! До сега кожната повърхност се третираше с химически пилинги и микродермаобразно. Сега имаме нов метод, които сечетава третирането на повърхността до 1мм дълбочина с мезотерапия!

ТЪРСЕНЕТО НА КРАСОТА НЕ Е БЕЗМИСЛЕН ЛУКС!